Veilig werken dankzij G4S safety solutions

Veilig werken, niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Het wordt steeds belangrijker. De regelgeving wordt dan ook steeds strenger, in vrijwel elke sector. Maar vooral bepaalde industriesectoren zoals chemie, farmaceutica en de bouwsector hebben er in toenemende mate mee te maken. G4S Safety Solutions levert een hele reeks producten die de werkzaamheden in deze sectoren veiliger kunnen maken. Denk hierbij aan zaken zoals bijvoorbeeld gasdetectie, valbeveiliging en adembescherming. Ook als je niet goed weet welke producten je nodig hebt kun je terecht bij G4S. Zij zijn namelijk helemaal thuis in de huidige regelgeving en kunnen je altijd voorzien van een uitstekend advies. Indien nodig behoort ook maatwerk tot de mogelijkheden.

Ook huren is mogelijk

Sommige werkzaamheden worden niet vaak uitgevoerd, maar vereisen toch bepaalde veiligheidsoplossingen. De aanschaf van een veiligheidsproduct kan dan eenvoudigweg niet rendabel zijn. Gelukkig kun je dan ook bij G4S terecht voor het huren van allerlei producten. De werknemers van G4S doen er alles aan om het materieel zo snel mogelijk en in optimale staat op de door jouw gewenste plaats te krijgen.

Laat je veiligheidsmateriaal regelmatig testen

Heb je al veiligheidsproducten in huis? Zorg er dan voor dat ze regelmatig door een professional worden nagekeken. Het zou verschrikkelijk zijn als er calamiteiten optreden en de apparatuur het laat afweten. Een eenvoudige onderhoudsbeurt kan dit allemaal voorkomen. Bij G4S kun je al je veiligheidsproducten uitvoerig laten testen door de deskundige medewerkers van de serviceafdeling.

Dienstverlening

Als je een bepaalde risicovolle klus moet klaren kan dit best een obstakel vormen. Het is in zo’n geval wijs om het op te laten pakken door iemand die gespecialiseerd is in het vakgebied. G4S kan jou voorzien van vakmensen met veel kennis en ervaring. Zij kunnen het werk snel, efficiënt en vooral veilig uitvoeren.