Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar ook in een grote

Een cliché, maar dat betekent niet dat het minder je aandacht moet hebben. Niet voor niets worden wet-en regelgevingen op het gebied van veiligheid steeds strenger. Het is dus goed eens stil te staan bij de producten die jouw bedrijf eigenlijk gebruikt om de werkzaamheden voor de medewerkers zo veilig mogelijk te maken.

Vooral voor industriesectoren als chemie, farmaceutica en de bouw wordt zeer scherp toegezien op het naleven van de regels. En terecht, want in deze sectoren zitten veel kleine en grote hoekjes waar het gevaar op de loer ligt. Maar eenvoudig is vaak anders.

Alles in één

G4S Safety Solutions heeft de oplossing die je veel werk en zorg uit handen neemt. Met een breed scala aan producten die de veiligheid bevorderen en een uitstekende, up to date kennis van de wet- en regelgeving rond veiligheid, is het het aangewezen bedrijf om alles in één keer goed geregeld te krijgen binnen je bedrijf.

Niet kopen?

Dan huren. G4S biedt namelijk ook materiaal te huur aan. Handig als je bijvoorbeeld een eenmalige klus hebt waar spullen voor nodig zijn die je normaal niet in huis hebt. Alles wordt snel geleverd, desgevraagd met instructies en uitleg door een medewerker van de serviceafdeling van G4S. En alle producten verkeren vanzelfsprekend in optimale staat, want controle van het materiaal heeft de hoogste prioriteit.

Check!

Vergeet daarom ook niet je spullen geregeld na te laten lopen. Dat kun jezelf doen, maar laat er vooral ook een professional van G4S naar kijken. Zij testen het materiaal uitvoerig op alle belangrijke punten, zodat je medewerkers er 100 procent op kunnen vertrouwen dat ze beschermd zijn bij elke nieuwe klus. Want wie zich veilig weet, werkt altijd beter.