Brooke Double R 260

Dit is een auto geproduceerd door Brooke Cars Limited en is gevestigd in Honiton, Engeland. Dit bedrijf produceert slechts één model sportwagen, de Double R. Deze auto is een lichtgewicht model dat slechts ongeveer 510kg weegt. Deze Double R kan worden vergeleken met de Brooke Kensington ME 190 uit de jaren 1990. Deze auto is ook een tweezitter in tandemvorm, in plaats van naast elkaar te zitten zoals in de meeste auto’s. Aandachtig naar de auto kijken dvalt dat deze indrukwekkend gedetaileerd is en stijlvol in de manier waarop de auto is samengesteld.

280mm remschijven met aluminium remklauwen


Met de auto cruisen bij hoge snelheden, is er een garantie in termen van veiligheid remmen. De 280mm remschijven met aluminium remklauwen zorgen ervoor dat de wagen binnen afzienbare tijd stilstaat, zelfs bij maximumsnelheden. Er wordt beweerd dat de auto heeft de capaciteit om u van 0 tot 60 mph in slechts 3,2 seconden te gaan, wat een uitstekende prestatie voor de auto is. Daarom moeten de remmen ook perfect zijn. Het onderhoud kunt u doen met Autodoc online werkplaats. Al na een korte rit zal iemand het uitstekende werk van de fabrikanten waarderen.

Aërodynamische dubbele draagarmen

Goede handelbaarheid van een auto is afhankelijk van meer dan alleen een louter het stuurwiel. Deze sportwagen wordt geleverd worden met dubbele draagarmen om ervoor te zorgen dat de auto een uitstekende ophanging heeft. Dit geeft de bestuurder tijdens het rijden een gemak bij het hanteren van het voertuig. Bij het nemen van hobbels in de weg, zal deze auto deze gemakkelijk absorberen dankzij het dubbele draagarmen veersysteem.

Lichtgewicht auto

Deze auto weegt minder dan 550 kg. Dit plaatst het in de categorie van de lichtgewicht auto’s met alle andere sporten auto’s in dezelfde categorie. Dit biedt ook de mogelijkheid om te versnellen tot maximale snelheid binnen een korte tijdsperiode.